#TUcontezi#TUfacidiferența

Campania 2020

        In anul 2020, ADI ECO SIBIU  continuă campania ” Și in gunoi sunt super-eroi”  începută în 2019 în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu si  SC SOMA SRL. Astfel,  pe teritoriul  UAT-urilor din zona 1 Sibiu,  s-au impărțit câte  trei seturi de recipienți pentru colectarea separată a următoarelor fracții de deșeuri reciclabile: plastic/ metal,hârtie/ carton, sticlă,  precum și  un  număr  de cinci saci pentru fiecare recipient.

      Campania din 2020 cu denumirea ” Noi suntem primii responsabili”, păstrând sloganul ” Și in gunoi sunt super-eroi ” vine să întărească încă o dată convingerea necesității colectării selective în beneficiul planetei noastre.

Scopul proiectului este de a veni in sprijinul primăriilor pentru a asigura implementarea colectării separate a deșeurilor reciclabile la nivel de instituție publică.

      Cutiile vor fi poziționate în primării, astfel încât să fie vizibile, să fie utile tuturor cetățenilor care vor intra în primărie, având in vedere că, mai ales în comunitățiile mai mici, autoritățiile sunt  un exemplu pentru cetățeni.

      Stă in puterea noastră să schimbăm lumea, să creștem gradul de eficiență al colectării separate a deșeurilor reciclabile prin asigurarea în proximitate a recipienților necesari.